Website Loader
“MOBILERIA BESI”

Kush
jemi ne?

Mobileria Besi

Gjitqka per ne!

Historiku

Me posht keni pamjen e lokalin ne 360 shkall

Kati i 2 (360)
Kati i 3 (360)
Lexo me shume per Mobilerin Besi!

Kush jemi ne?

Mobileria Besi

Mobileria Besi është themeluar në vitin 1970, gjatë gjithë këtyre viteve jemi përkujdesur të sjellim modelet e mobiljeve më eksluzive me stil dhe elegancë.Ne ofrojmë produkte të klasit të parë të dedikuara për tregun evropian që janë të njohura për nga cilësia, funksionaliteti të dizejnuara në mënyrë unike dhe kreative.Sa I përket cmimeve të produkteve i posedojmë gjitha cmimet duke filluar prej atyre minimale,gjithashtu ne përkujdesemi për shërbimet e transportit dhe montimit të mobiljeve në tërë territorin e Kosovës. Me anë të përkrahjës së klientëve kemi arritur të jemi të suksesshëm dhe të përgjegjshëm në cdo kohë ndaj kërkesave të blerësve tanë besnik.Jeni të mirëseardhur në sallonin tonë.Sinqerisht ju falenderojmë që e keni zgjedhë Mobilerinë Besi

Njashtu ne katekorine e sherbimeve mund te hyje edhe garantcioni 1 vjeqar per prodhimet e mobiljeve, por per disa produkte te caktuara me shume se 1, deri ne 4 vite garancion, por fjala eshte e rendesishme, rrespekti dhe sinqeriteti i punes, i cili karakterizohet me nje kredibilitet per konsumatoret besnike nuk perfundon, pra, per prodhimet e blera ne mobilerine "Besi" ne rast demtimi ose te mete, ne posedojme staf te punes profesionale per demtimet eventuale per tu renovuar! Dhe nese eshte e nevojshme te kthehet produkti dhe te zevendesohet me nje te ri! Ne menyre qe te ndahet i knaqur Klienti.

Historiku

Te parët në rajon

Mobileria Besi është themeluar në vitin 1970, gjatë gjithë këtyre viteve jemi përkujdesur të sjellim modelet e mobiljeve më eksluzive me stil dhe elegancë.

Produktet Tona

Faleminderit qe zgjodhet Mobilerin Besi

Mobileria Besi prezenton koleksionin me te ri te mobilieve. Duke perfshire: Dyert levizese te dollapeve te rrobave,mobilje te dhomave te dites, te dhomave te fjetjeve, dhomave te femijeve,tavolina per TV,Tavolina per Koktej, karrige, tavolina per kompjuter ,etj

Shërbimet

Sherbime të veqanta për klientë tonë

Sherbimet qe ne i ofrojme jane te ndryshme, dhe ato kryesisht varen prej preverencave dhe deshirave te klientit. por njera nga ato qe veqojme jane, sherbimi transportit falas dhe montimin e mobiljeve ne tere territorin e Kosoves.

Border

“Ju Faleminderit qe zgjodhet Mobilerin Besi”

Bottom

Takoni
Ekipin Tonë

Mobileria Besi

Ekipi Yne

Isuf Xhemaili

Drejtor

Besart Xhemaili

Zëvendës Drejtor

Dizajne Unike dhe // Profesionale

Sherbimet
Tona

Mobileria Besi

Sherbime te mahnitshme per ju

Me anë të përkrahjës së klientëve kemi arritur të jemi të suksesshëm dhe të përgjegjshëm në cdo kohë ndaj kërkesave të blerësve tanë besnik.

Camera
Check Out Our Services

Transport Falas

ne Gjith Kosovën

Mobileria Besi ju ofron tansport falas ne gjith territorin e Kosoves.

Camera
Check Out Our Services

Montim falas

Ne ju mundësojm montimin e produkteve tona pasi qe ti transportojm tek shtepit e juaja

Camera
Check Out Our Services

Keshilla

Ju ndihmojmë për krijimin e interiorit tuaj

Ju japim keshilla falas per enteriorin tuaj dhe ju ndihmojme per dizajnimin e dhomes tuaj te enderrave

“Mobile Eksluzive

Çmime Minimale

Pse po pritni?”

“Mobileria Besi!”

Seperator

“Jemi kreativ dhe te suksesshëm në punen tonë”

Lajmet e
Fundit

Mobileria Besi

Ne ju informojm per qdo send te re tek ne

Produkte të Reja në muajin Maj

Na vizitoni

Mobileria Besi, në Maj do të sjell produkte më trende të vitit 2013.

Na Kontaktoni

Informata per Kontaktim


Shiko Harten me te madhe

Numrin e tel:
+381 (0) 280 328 897
+377 (0) 45 444 600

Medllin Ollbrajt,
nr.219 60000 Gjilan, Kosovë
Emaill:info@mobileriabesi.com

Formulari per Kontaktim

Emri: Emailli: Mesazhi: